Gespot: warmtepanelen met foto

Toen ik woensdag de aflevering van vtwonen verbouwen of verhuizen keek zag ik dit infrarood warmtepaneel. In eerste instantie denk je dat er op de wand een mooie zwart-wit foto hangt. Dat is ook zo, alleen is het niet alleen een foto, maar ook een infrarood warmtepaneel. Dit is toch een stuk mooier dan de standaard radiator die ik in huis heb!

De warmte panelen zijn te koop bij Degree-n.nl en zijn leverbaar in 4 verschillende maten: 15 x 60 cm, 30 x 60 cm, 60 x 60 cm en 90 x 60 cm. Welke maat je nodig heeft, is afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte die je wilt verwarmen.

warmtepanelen met foto naar keuze

Voor de afwerking kan je kiezen uit natuurlijke materialen zoals leisteen of keramiek in diverse kleuren. Daarnaast behoort gekleurd- en spiegelglas tot de mogelijkheden. Maar zoals in de aflevering van vtwonen verbouwen of verhuizen is het dus ook mogelijk om het warmtepaneel te voorzien van een persoonlijke afbeelding, foto of tekst naar uw keuze en zelfs van een schilderwerk laten voorzien; de Degree-n Exclusive-line. Ik ben fan!