‘Kerstboom voor één piek’-actie IKEA van start

Vanwege het succes van de kerstbomenactie organiseert IKEA dit jaar voor de zevende keer haar populaire ‘Kerstboom voor één piek’-actie. Vanaf 23 november tot 17 december*, of zolang de voorraad strekt, kan je bij elke IKEA winkel in Nederland een Nordmann-spar in huis halen voor slechts één euro. Je rekent 20 euro af voor de milieuvriendelijk gekweekte Nordmann-boom en ontvangt een IKEA cadeaupas** ter waarde van 19 euro.

Traditiegetrouw schenkt IKEA Nederland elk jaar in december bovendien een bedrag aan een lokaal goed doel. De afgelopen zes jaar kwam deze donatie voort uit de opbrengst van de ’Kerstboom voor één piek’-actie en werd geschonken aan lokale projecten van Natuurmonumenten.

Lokale donatie

Dit jaar stelt IKEA in de gehele periode november en december kinderen centraal in haar Let’s Play for Change campagne. Als onderdeel van deze campagne – die dit jaar tegelijk valt met de ’Kerstboom voor één piek’-actie – kiest IKEA er daarom voor haar jaarlijkse donatie in Nederland te doen aan TeamUp. Dit is een lokaal initiatief van kinderorganisaties War Child, Save the Children en UNICEF Nederland. TeamUp biedt gevluchte kinderen in Nederlandse opvanglocaties de kans om weer even kind te zijn.

*Data kerstbomenverkoop per winkel (zolang de voorraad strekt):

IKEA Heerlen: 23 nov t/m 17 dec
IKEA Breda: 24 nov t/m 17 dec
IKEA Amsterdam: 30 nov t/m 17 dec
IKEA Delft: 30 nov t/m 17 dec
IKEA Duiven: 30 nov t/m 17 dec
IKEA Eindhoven: 30 nov t/m 17 dec
IKEA Hengelo: 30 nov t/m 17 dec
IKEA Zwolle: 30 nov t/m 17 dec
IKEA Groningen: 30 nov t/m 17 dec
IKEA Amersfoort: 30 nov t/m 17 dec
IKEA Barendrecht: 1 dec t/m 17 dec
IKEA Utrecht: 6 dec t/m 17 dec
IKEA Haarlem: 6 dec t/m 17 dec

**Dit bedrag kan je van 8 januari tot en met 4 februari 2018 bij alle IKEA winkels besteden.

BewarenBewaren

BewarenBewaren