Woonboeken

passie4wonen_woonboeken

Ben je op zoek naar een woon- of interieurboek om inspiratie op te doen voor je huis? Bekijk hier de tips van passie4wonen!

Retro wonen
In dit prachtige boek bespreekt Andrew Weaving achttien inspirerende en gevarieerde interieurs die een prachtig voorbeeld zijn van de retrowoonstijl. Variërend van de elegante Scandinavische ontwerpen uit de jaren ’50 tot de uitbundige en kleurrijke ontwerpen uit de sixties en seventies. De zorgvuldig gekozen locaties laten de veelzijdigheid van de retrostijl zien, van geraffineerde glamour tot gestileerde elegantie. Een boek boordevol inspiratie en ideeën voor eigentijds wonen.Andrew Weaving is eigenaar van Century Gallery in Londen en specialist op het gebied van modern design vanaf 1950. Hij heeft verschillende woonboeken over dit onderwerp geschreven.

Stijlvol Wonen Exclusief
Dankzij het grote formaat, het mooie papier, de prachtige fotografie en de verhelderende teksten is dit een onmisbaar
salontafelboek voor de echte interieurliefhebber. De woningen die worden getoond ogen modern en stijlvol en stralen stuk voor stuk gezelligheid en geborgenheid uit. Stijlvol Wonen is het sterkst groeiende woonblad van Nederland en België en dankt dit succes aan de unieke, hedendaagse mix van interieurs die design en authenticiteit combineren.

Thuis je eigen stijl
Geen vrolijker manier om je huis sfeer en knusheid te laten ademen dan met spullen die je zelf hebt verfraaid. Maar waar het bij handwerk vroeger om ingewikkelde technieken draaide, is de moderne variant makkelijker! Zelf garen spinnen of hout bewerken? Helemaal niet nodig, want in dit kleurrijke interieurboek gaat het erom de meubels die je al hebt of die je ergens goedkoop op de kop tikt, op te fleuren met eenvoudige aanpassingen naar je eigen smaak.

Wit wonen
Altijd mooi, zo’n stapeltje fris wit linnengoed of een rij glanzend witte porseleinen kopjes. Hoe komt dat toch? Wit is neutraal maar nooit saai. Wit is zuiver en dus komen de strakke lijnen van designermeubels en de variatie in textuur van de verschillende stofsoorten beter tot hun recht dan in welke andere kleur ook.

Wonen landelijke stijl
De landelijke woonstijl is populairder dan ooit. Gedurende de 20 jaar dat Wonen Landelijke Stijl bestaat, heeft het blad nooit zoveel lezers en adverteerders gekend als vandaag. Om dat te vieren besloten we de 22 meest exclusieve en tijdloze projecten van de laatste jaren te bundelen in een uniek naslagwerk. Doorheen maar liefst 220 pagina’s tronen wij u mee langs imposante kastelen, oude gerenoveerde hoeves, stoere pakhuizen, gerestaureerde herenhuizen, maar evengoed nieuwbouwwoningen die werden opgetrokken met respect voor het verleden. De meest vooraanstaande decorateurs, architecten en stylisten leiden u rond door al dit fraais. Het resultaat is een onmisbare kroniek voor wie houdt van landelijk en klassiek wonen.

Wonen met Pure Materialen
Eenvoud en praktijk: dat zijn twee sleutelwoorden in dit boek. Of je inspiratie wilt opdoen voor kleuren en materialen of juist voor concrete woonvertrekken: in Wonen met pure materialen kan het allemaal. Met dit boek kan een eigen stijl in huis worden aangebracht, uitgaande van natuurlijk en eenvoudig wonen met gerecyclede en pure materialen. Omring je alleen met dingen die van waarde voor je zijn!

Woon Als In VT Wonen
De boeken van VT Wonen kenmerken zich door sfeervolle, frisse fotografie en zijn inhoudelijk een perfect evenwicht tussen idee en praktijk. Een uitgebreid gedeelte met adviezen en informatie besteedt aandacht aan planning en materialen met tal van belangrijke adressen voor de liefhebber van ontspannen wonen. VT Wonen overschrijdt de grenzen van het papier: naast het tijdschrift en de boeken is er ook de drukbezochte site VTWONEN.NL en zijn er diverse productlijnen ontwikkeld zoals VT Wonen verf, keuken, servies, vloer en binnenkort raamdecoratie.